Árumozgatás könnyedén, egyszerűen

A rollkocsik nagy segítséget nyújtanak az áru, illetve a nyersanyag mozgatásában. A kiváló minőségű, használt kocsikat külföldről importáljuk. Mindegyik kocsihoz 3 fémrácsból készült betét jár, az alapban pedig egy fémmel megerősített műanyagbetét van.

A https://www.moment-porta.hu/hasznalt-rollkocsi-rollkocsik oldalon lehet megrendelni a kívánt darabokat. Igény szerint külön is kaphatóak fémrácsok, viszonylag olcsón. Minden érdeklődőnek szívesen válaszolunk, amennyiben kérdése van. Egy rollkocsi 500 kg teherbírású. Természetesen kerekekkel ellátott.

Műhelyek, boltok gyakran használják a https://www.moment-porta.hu/hasznalt-rollkocsi-rollkocsik oldalon bemutatott modelleket. Vannak két- és háromoldalas változatok is, amelyek ára minimális eltérést mutat.

Telephelyünkön megtekinthetőek a modellek mindazoknak, akik esetleg bizonytalanok, hogy melyik volna alkalmasabb a vállalkozásukban. Az áru- és a nyersanyagmozgatás nem mindig egyszerű, de ezekkel az eszközökkel sokkal kézenfekvőbb és élvezetesebb a munka.