Elősegíti az akadálymentes filmnézést az AnyCast használata

A családi programok, bármilyen tevékenység végzése közben megerősítik az összetartozást, legyen szó kirándulásról, közös filmnézésről vagy bármi másról. Az AnyCast segítségével pompásan megvalósítható a családi kirándulás vagy egy közös esemény alkalmával készült fényképek áttekintése a tévén keresztül.

Nem okoznak többet gondot az összegabalyodó vezetékek, mert az AnyCast jóvoltából, nehézség nélkül összekapcsolható a telefon vagy a táblagép a nagy kijelzős elektronikai készülékekkel.

Könnyedén, egy fotelből vagy a kényelmet biztosító kanapén ülve végignézhetőek a videók és az internetes böngészés is zavartalanul megvalósítható. Nem szükséges kellemetlen pozícióban, összegörnyedve ülni a számítógép előtt.

Nem kell mást tenni csak csatlakoztatni az AnyCast wifi adaptert annak a készüléknek a HDMI portján keresztül, amelyikre ki szeretné vetíteni a telefonon vagy a táblagépen tárolt fotókat. Egy esős délutánon vagy a vasárnapi ebéd után nem is lehetne alkalmasabb program, mint családi körben újra átélni az örömet okozó pillanatokat.