Precízen megmunkált termék a Maestro kilincs

Egy épület felépítésénél vagy felújítása közben figyelni kell a legapróbb részletekre is. A nyílászárók megvásárlása alkalmával érdemes kikérni egy hozzáértő személy véleményét, a tévedés elkerülése érdekében.

Nem mindegy, hogy milyen kiegészítő tartozékok kerülnek a csomag tartalmába. A Maestro kilincs kínálatában elérhető ajtókra, ablakokra és egyéb nyílászárókhoz szükséges vasalatokra.

Fontos szempont, hogy az eszköz a minőségi megmunkálás és a megbízhatóság mellett, stílusos és esztétikus megjelenést biztosítson az otthonának. Alapanyagát tekintve, a Maestro kilincs készülhet alumínium, réz, nikkel és rozsdamentes acélból. A termékkészletben már az antibakteriális bevonatú, antigermet tartalmazó termékek is elérhetőek.

Ez az ezüst-ionos bevonat rendkívül időtálló és a felületére kerülő kórokozók 99 %-át képes elpusztítani. A Maestro kilincs több mint két évtizede elérhető a piacon és a fő termékvonalat alkotja, a tartósságának jóvoltából. Részletes leírás a termékekről, a Maestro kilincs webáruház oldalán hozzáférhető.