Eleganciát sugároz a kárpitozott étkezőszék

Az étkező a családi ház egyik legfontosabb helyisége, ahol nem csupán a legfinomabb ebédek és vacsorák elfogyasztása történik, hiszen a nagy beszélgetések helyszíne is ez. A praktikum és esztétikum tehát létfontosságú itt. Mind a kettőt garantálja a kárpitozott étkezőszék. A jól megválasztott, komfortos modell egyszerűen teremti meg azt a hangulatos és otthonias légkört, amire nagyon sokan vágynak.

A lavintagehome.hu oldalon szemügyre vehetők azok a kárpitozott étkezőszék modellek, amelyek számos konyhába passzolnak. Sokan döntenek a bivalybőrből készült, igazán trendi székek mellett. Nem csupán a funkciójával tűnik ki ez a modell, hanem a kényelmével és a tartósságával is.

A gondosan megmunkált tömör bükkfa széklábak és a puha tapintású, komfortos bőrkárpit, a legyező formájú háttámlával biztosítja a páratlan minőséget. A kárpitozott étkezőszék háttámlája fémszegecsekkel van díszítve. A kialakításának köszönhetően eleganciát és kiegyensúlyozottságot sugároz úgy, hogy közben garantálja az időtálló és stramm jelleget is. A vintage stílusirányzathoz tartozó kárpitozott étkezőszék biztosan nem okoz csalódást.