Egyre kedvezőbb az Oculus Rift ára

Oculus Rift

Lévén, hogy manapság már egyre felkapottabbak és népszerűbbek a különböző gamer szemüvegek és tartozékaik, az olyan híres termékek, mint például az Oculus által gyártott headsetek is folyamatos árcsökkenésen mennek át. Jó hír tehát a márkahű játékosoknak, hogy a közelmúltban igencsak nagyot csökkent az Oculus Rift ára!

Köszönhető ez egyébként annak, hogy a piacon nemrég megjelent Sony Playstation VR-ja jóval olcsóbb a márkásabb daraboknál, egyszersmind könnyebben elérhető a nagyobb tömegeknek és a hétköznapi keresőknek is – így, értelemszerűen, egyre szűkül a felsőkategóriás termékeket vásárlók köre.

Ehhez a helyzethez próbál alkalmazkodni az Oculus Rift ára is, éppen ezért az eddig körülbelül 799 USD-ért megvásárolt Oculus Rift Touch kontroller ma már például 100 USD-vel kevesebbért vehető meg. Természetes, hogy az Oculus Rift ára még mindig magasabb a Sony VR-jánál, fontos hangsúlyozni azonban, hogy ez azért mégiscsak egy jóval megfizethetőbb ár. Itt van tehát a remek alkalom, vásároljon Ön is színvonalas Oculus termékeket!