Az infrapanel bárhová felszerelhető

Infrapanel

Az emelkedő energiahordózó árak egyre energiatakarékosabb eszközök gyártására ösztönzik a tervezőket, mérnököket. A fűtéstechnológia is egy ilyen iparág, számos kiváló megoldás létezik már a gazdaságos és hatékony fűtés megteremtésére. Az infrapanel napjainkban sokak szerint a legjobb fűtési tulajdonságokkal rendelkező technológia.

Lényege a napsugárzáshoz hasonló, sugárzó hő-leadás, ami nem közvetlenül a levegőt melegíti, hanem a helyiségben lévő tárgyakat. A homogén hőáramlás innentől kezdve adott. Az infrapanel éppen ezért a mennyezetre is telepíthető, hiszen ugyanolyan kellemes meleget biztosít, mintha a padlóban lenne.

A rugalmas telepítési megoldásokon túl, az infrapanel kifejezetten energiatakarékos is, ezért komoly költségeket lehet vele megtakarítani. A rendszer kiválóan alkalmas kisebb kereskedelmi egységek, üzletek, éttermek vagy otthonok fűtésére. Keresse partnereinket és győződjön meg az infrapanel igazi nagyszerűségéről! Látogasson el az elektromoskonvektorok.hu weboldalra, ahol tájékozódhat az éppen futó akciókról és további információkat szerezhet a fűtéstechnológiákról!