Csendes randi Budapest parkjaiban

randi Budapest
Randi Budapest

A magyar főváros hatalmas, rengeteg szingli ember járkál nap mint nap az utcáin és számos olyan helyszín is van, ahol egy jó kávét vagy italt lehet inni, beszélgetni, sétálni. Egy randi Budapest különböző helyszínein alkalmas lehet arra, hogy 2 személy közelebb kerüljön egymáshoz.

Éppen ezért, oldalunkon nemcsak megtalálhatod a potenciális partnert, hanem ajánlatokat, javaslatokat is kaphatsz, hogy hol kellene megejteni azt a bizonyos első randit. Amint tudjuk, az egyetemisták és dolgozók ideje szűkös, ezért próbáltuk úgy leszűkíteni a helyszíneket, hogy számukra is kedvezzünk. Fontos tudni, hogy szinte minden egyetem közelében van egy csendes park, ahol sétálni lehet.

Egy kellemes randi Budapest kertjeiben jó alapja lehet a kapcsolatnak. A Gazdasági Egyetem különböző karának közelében is vannak parkok, ligetek, például ott az Erzsébet liget, a Japánkert, de a Duna part és az Országház is remek helyszínkánt szolgálhat. Vagyis csak Rajtad és a partnereden múlik, hogy melyik mellett voksoltok, amikor a randi Budapest helyszínek közül válogattok.