A biztonságos és strapabíró BeSafe gyerekülés

BeSafe gyerekülés
BeSafe gyerekülés

Az autó nagyon hasznos, sőt, szinte nélkülözhetetlen a mai világban, azonban tisztában kell lenni azzal is, hogy bármikor történhet baleset, akár önhibánkon kívül is. Ilyenkor minket, felnőtteket a biztonsági öv tud megvédeni a súlyosabb sérülésektől, illetve a légzsákok, azonban a kicsiknek ez nem elég.

Ha nem védi őket egy olyan minőségi szerkezet, mint például a BeSafe gyerekülés, akkor egy kisebb koccanás során is komoly életveszélynek vannak kitéve. Ugyanis a jármű biztonsági öve alól ki tudnak csúszni, a légzsákok pedig sok esetben nagyobb kárt okozhatnak a számukra, mintha egyáltalán nem lennének.

Ezzel szemben, a BeSafe gyerekülés fixen tartja a benne ülő kis utast és a rándulásokat, ütéseket is tompítani tudja, ezért nagyon fontos, hogy ilyen erős és strapabíró biztonsági eszköz vigyázzon rá. Az ADAC és ÖAMTC tesztek nyilvános listáin meg lehet tekinteni, hogy mely termékek kaptak még hasonlóan jó értékeléseket, mint a BeSafe gyerekülés, így az egyéni igényeket is figyelembe lehet venni a választás során.