Az ütésálló fólia vastagsága és erőssége

iPhone telefon fólia

Amikor megvásárol egy új telefont, akkor szeretné minél tovább megőrizni annak eredeti állapotát. Ezt csak úgy teheti meg, ha plusz védelmet ad a készülékének. Már a telefon megvásárlásakor érdeklődjön afelől, hogy milyen iPhone telefon fólia és tok lenne a legjobb választás. Rengeteg gyártó, sokféle fóliát értékesít.

Az ember azonban nem a saját bőrén szeretné megtapasztalni azt, hogy jó volt-e a választása, amikor éppen ütés éri a készüléket. Ha utána olvasott a vásárlói véleményeknek és kritikáknak, akkor egy nagyobb esés után nyugodt szívvel emeli fel majd a telefont a földről, hiszen tudni fogja, hogy nem esett bántódása.

Az olcsó, néhány száz forintos fóliák ezt nem tudják garantálni, hiszen azok csak a karcolások ellen védenek. Olyan védőréteg kell tehát a kijelző elejére, amely képes elnyelni az ütéseket és a karcolásokat is kivédik. Ez egy kicsit többe kerül, de mindenképpen megéri költeni rá. Ha van választási lehetősége, akkor az iPhone telefon fólia az egész előlapot fedje be, hiszen így még nagyobb a védelem. Ez először egy kicsit furcsa lehet, hiszen az ütésálló fólia eredetileg egy picit vastagabb, mint az egyszerű fóliák.

Ennek megfelelően, amikor felkerül a telefonra, akkor a Home gomb egy kicsit mélyebben lesz majd. Ezt azonban könnyen meg lehet szokni és az ujjlenyomat olvasót sem befolyásolja negatívan. Ugyanolyan hatékonysággal fogja tudni használni azt, csak a felhasználói élmény változik meg egy kissé. Azt is érdemes tudni, hogy minél nagyobb hatékonysággal véd egy ütésálló fólia, annál vastagabb rétegű kell hogy legyen.

Ne lepődjön meg tehát azon, ha átvált egy másik kategóriára, hiszen ez azzal jár, hogy még vastagabb réteg kerül fel az előlapra! Azonban az általa nyújtott védelem megfizethetetlen. Főleg akkor, ha valahová siet és hirtelen egy nagyobb ütés éri a telefont. Ezt is kibírja az ütésálló fólia és nyugodtan folytathatja a napját. Nem kell azon törnie a fejét, hogy melyik telefonos szakboltba vigye el javíttatni a készülékét. Tehát, ha teheti, vásároljon extra erős ütésálló fóliát!