Árnyékoló a kellemes pihenésért

Árnyékoló

Szeretne nyugodtan pihenni a friss levegőn, mégis védeni a bőrét a Nap káros sugaraitól? Akkor kiváló megoldásnak bizonyulhat egy árnyékoló beszerzése. 3,6 méter hosszúságú, háromszög alakú napvitorlát vásárolhat most, amely kiváló védőrendszer a Nap ellen, hiszen 90%-os árnyékolást biztosít.

Az árnyékoló erősített szélei lehetővé teszik, hogy akár vihar esetén is stabilan álljon. A felszerelhetősége rendkívül egyszerű, acélgyűrűk és az ehhez tartozó zsinegek használatával történik, az acélgyűrűk pedig rozsdamentességüknek köszönhetően az árnyékoló hosszú élettartamát is biztosítják.

A falevelek és más környezeti szennyeződéseknek a felgyülemlését úgy lehet könnyen kivédeni, ha a napvitorlát picit megdöntve és feszesen állítjuk fel, ezáltal pedig elkerülhető az is, hogy az esővíz kisebb tócsát képezzen az árnyékoló fedelén.

Természetesen házhozszállításra is lehetőség van, amely során, e-mail-ben történő egyeztetést követően a futárszolgálat kiszállítja a csomagot. Ráadásul mindez kedvező áron megkapható. Rendelje meg most!