Az infraszauna főbb jellemzői

Infraszauna

Ez a remek termék a modern kor egyik kiváló berendezése. Az infraszauna jótékony meleg sugarakat bocsájt ki, ezáltal emeli meg a test, valamint a kabin hőmérsékletét. A sugarak behatolnak a bőrbe, és ott adják át a szervezetnek a hőt.

Fontos tudni, hogy az infraszauna használata egyáltalán nem káros, ez azért kerül megemlítésre, mert nagyon gyakori kérdés. Ez egy teljesen természetes dolog, csak nem észrevehető, illetve nem látja. Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen berendezés esetében nem UV- vagy mikrohullámú, illetve nem radioaktív sugárzásról van szó.

Használatát illetően be kell kapcsolni és megvárni, amíg bemelegszik, ami körülbelül 15 percbe telik, aztán csak bele kell ülni és mintegy 30 percet benne tölteni.

Az infraszauna főbb jellemzői a következők: a méregtelenítés, szebb bőr, az immunrendszer erősítése, az erősebb érfalak, fogyás és a légúti betegségek enyhítése. Statisztikák alapján a legtöbben 52 Celsius-fokon használják. Ezt a hőmérsékletet azok is kibírják, akiknek keringési problémáik vannak.