Autós telefontöltő rengeteg szuper funkcióval

Az ember sokszor szinte egész nap nincs otthon és az autóban eltöltött órák száma jelentős. Az autós telefontöltő olyan találmány, ami egyszerűen nem hiányozhat a modern ember eszközei közül. A mai okostelefonok már rég nem csupán telefonálásra és üzenetek cseréjére alkalmasak.

Vezetés közben irányt mutathatnak, zenét hallgathatunk rajtuk és még megannyi más dologra alkalmasak. Az sem titok, hogy pontosan ezek miatt meglehetősen gyorsan lemerülnek. Azonban, ha kéznél van egy autós telefontöltő, akkor nem érheti az embert kellemetlen meglepetés. A legújabb változatok rendkívül megbízhatóak, könnyen használhatóak, sőt, roppant gyorsan elvégzik a készülékek töltését.

A blitzwolf.shop webáruházban kapható termékek rengeteg szuper funkcióval teszik a töltést gördülékennyé. A BlitzWolf® BW-CW1 Qi autós telefontöltő például igen kiemelkedő teljesítményű, 360 fokban forgatható és alkalmas az iPhone 11 Pro, XR, X és Samsung S9, S10, valamint Xiaomi és Huawei készülékek töltésére. Megéri körülnézni a webshop kínálatában!