Akkumulátoros szegélynyíró a problémás területekhez

Akkumulátoros szegélynyíró

Az akkumulátoros kerti gépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. Az akkumulátoros szegélynyíró is roppant kényelmes megoldás mindenkinek, hiszen praktikus és nincs szükség hozzá benzinre vagy áramra.

A kertet rendben tartani nem kis munka, hiszen a fű, bozót egy-kettőre visszanő, így ezt akár ördögi körnek is nevezhetjük. Hogy ne nézzünk ezen feladat elé utálattal, válasszunk modern, professzionális eszközöket! A kaszálás a legtöbb helyen már gyerekjátéknak nevezhető, a korszerű motoros, elektromos vagy akkumulátoros gépekkel, azonban a falak, kerítés menti területekkel már kicsit más a helyzet. Ilyenkor jön jól az akkumulátoros szegélynyíró, ami könnyedén, vezeték nélkül elvégzi azt a munkát, amit senki sem szeret.

A denakert.hu webshopban megrendelhető típus olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 90°-kal elforgatható szegélynyíró fej és beépített pótkerék, a ráhajló gyepszegélyek függőleges nyírásához. Az akkumulátoros szegélynyíró komplett akkumulátorcsomaggal, töltővel és pótkéssel kapható.