A Ken Follett könyvek szíven találnak

Ken Follett könyvek

Minden történetnek az a célja, hogy az olvasót kiragadja kicsit a saját életéből és elvigye magával. A méltán híres Ken Follett könyvek teljes mértékben alkalmasak arra, hogy különös helyekre kalandozzon az olvasó és persze különös időkbe repítse vissza.

Minden könyv és minden mű más, de a szerző karaktere és jellegzetes gondolkodása az összes alkotásában megmutatkozik. Ken Follett egyik műfaja a történelmi kalandregény, de a modern korban játszódó krimik is közel állnak a szívéhez és az olvasókhoz is.

A Ken Follett könyvek közül talán kiemelkedő „Az idők végezetéig” regény, de a Kingsbridge-trilógia kötetei is beutazták a világot. A mély történelmi mondanivalókkal átszőtt történetekben olyan életek kerülnek a középpontba, amelyek sok tekintetben hasonlítanak a mi életünkhöz.

Most is ugyanúgy kell küzdeni a megélhetésért, a szerelemért, a munkáért és ugyanolyan nehéz ma is megbirkózni a gyásszal, fájdalommal és kilátástalansággal. A Ken Follett könyvek talán ezért állnak annyira közel hozzánk.