A propolisz tinktúra az immunrendszerünk őre

A természetes antibiotikumok egyik leghatékonyabbját a méhek állítják elő az otthonuk fertőtlenítésére és egészségük védelmére. Ezt a válogatott növényi gyanták és méhviasz keverékéből születő balzsamos készítményt a legtöbben propolisz tinktúra néven ismerjük.

Az ásványokban, vitaminokban, aminosavakban, nyomelemekben és bioflavonoidokban bővelkedő propolisz torokfájásra, bőrproblémákra, fertőzésekre, gyomorpanaszokra és sebek kezelésére is igen hatékony, de általános immunerősítőként szintén kitűnő munkát végez. A BeoBee családi méhészet felhozatalában alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt kapható propolisz tinktúra, ez utóbbi változat 2 éves kortól már gyermekeknek is adható.

A méhészet virtuális kereskedésében, a beobee.hu honlapon pontos és részletes tájékoztatást olvashatunk arról, hogyan és milyen mennyiségben fogyasszuk ezt a csodacseppet, illetve milyen betegségek esetén szükséges használat előtt kikérni a kezelőorvos javaslatát. A propolisz tinktúra a természetnek az a bizonyos ajándéka, ami egyetlen házipatikából sem hiányozhat.