A karika fülbevaló mindig divatos

Mindenekelőtt meg kell említeni, hogy a termék számos méretben és kivitelben szerezhető be, így mindenkinek lehetősége van az ízlésének megfelelőt választani. Az apró karika fülbevaló kitűnő döntés lehet abban az esetben, ha nem kedveli a feltűnőséget. Kibontott hajjal szinte észrevehetetlen. Ideális lehet a szürke hétköznapokra.

A méretesebb lógós változat természetesen vonzza a tekinteteket és a központba helyezi a viselőjét. A legjobb, ha mindkét fazont megvásárolja, így nem kell egy napot sem karika fülbevaló nélkül töltenie. Már régóta a divat részét képezi.

A népszerűsége nem lankad, sőt, egyre keresettebb. Egyszerű, mégis elegáns, ennek köszönhetően a fiatalabb és az idősebb korosztály is előszeretettel viseli. Érdekességként meg kell említeni, hogy számos kultúrában a hatalom szimbóluma volt a történelemben, ezért nem véletlen, hogy a kezdetekben leginkább férfiak viselték.

Régészeti leletek alapján azonban kijelenthető, hogy a legrégebbi karika fülbevaló egy hölgyé volt, aki 2500 évvel időszámításunk előtt élt.