A HypoxiTrainer nagy segítséget jelent

HypoxiTrainer

A fogyáshoz, formásodáshoz, illetve az elért eredmények megtartásához a helyes táplálkozás és a sport kettősén keresztül vezet a legbiztosabb út. Azonban, ez nem jelenti azt, hogy ezek mellett ne lehetne más eszközöket is bevetni, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, illetve hatékonyabbá tegyük a fogyókúrát, az edzést.

Például a HypoxiTrainer nagyot lendíthet a dolgokon, ugyanis olyan körülményeket teremt, amiben a testmozgás még látványosabb hatást tud elérni. Lényegében ez egy szobabicikli, csak körül van véve egy speciális fallal, ami vákuummasszázs révén egészíti ki a biciklizés jótékony erejét.

A HypoxiTrainer a vákuum révén serkenti a nyirok- és vérkeringést, ezért előidézi a gyorsabb fogyást, beindítja a méregtelenítő folyamatokat és hozzájárul az ideális testkontúr eléréséhez. Sőt, nem csupán esztétikai előnyök tapasztalhatóak, hanem a vitalitás és a közérzet is javulni fog. Tehát a HypoxiTrainer az álomalak elérése mellett, az egészségmegőrzés érdekében is használható, ami még egy indok, amiért érdemes ilyen berendezést vásárolni.

Ugyanakkor, ha nem lenne hely a HypoxiTrainer beüzemeléséhez, akkor más gépet is választhatunk, ami kevésbé helyigényes, de hasonlóan jó eredményeket produkál. Ilyen a nyomásterápiás hullámmasszázs készülék, ami egy légzsákokkal felszerelt speciális ruha által képes a vérkeringés és a nyirokkeringés serkentésére, akárcsak a HypoxiTrainer.

A különbség annyi, hogy a nyomásterápiás hullámmasszás készülék használata közben nem kell mozogni, hanem fekve lehet élvezni a jótékony hatásait. A légzsákok felváltva töltődnek fel, majd ereszkednek le, ezáltal olyan, mintha a ruhát viselő személy egy manuálterápiás masszázson venne részt.

Továbbá, a nyomásterápiás hullámmasszázs készülék infrasugarakat is kibocsát, amelyek a bőrbe hatolva felmelegítik azt, tovább fokozva a méregtelenítés, valamint a zsírégetés folyamatát. Nem szabad összetéveszteni az orvosi nyomásterápiás hullámmasszázs készülék változatokkal, ugyanis azok rehabilitációs célt szolgálnak és általában nem is alkalmaznak infrasugarakat.