A hólyaggyulladás alattomos betegség

Hólyaggyulladás
Hólyaggyulladás

Bizonyára Ön is utál azzal szembesülni, hogy már megint felfázott. Ilyenkor muszáj óránként akár többször is elmennie a toalettre, mert sürgető ingert érez a vizelésre. Sajnos az ürítés sem mindig fájdalommentes, ezért tényleg nincsen könnyű helyzetben, ha hólyaggyulladás gyötri.

Aggodalomra adhat okot, ha ez a megbetegedés gyakran fordul elő, mert ez azt jelentheti, hogy megsérült a szerv belső falát borító GAG-réteg, a vírusok és a baktériumok pedig könnyedén hólyaggyulladást okoznak a károsodás miatt.

A modern orvostudománynak köszönhetően nem kell elkeseredni ebben a helyzetben sem, hiszen a Cystistat megoldást jelenthet a kellemetlen problémára. A készítményben lévő hialuronsav regenerálja a sérült GAG-réteget, és a hólyag sokkal ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben.

Az oldatot egy katéter segítségével kell bejuttatni a szervbe, ahol igen hamar kifejti hatását. A kezelésnek köszönhetően, valószínűleg sokkal kevesebb alkalommal jelentkezik majd a hólyaggyulladás, és végre fellélegezhet a folyamatos betegeskedés után.