A hétköznapokat felfrissíti a szellőztető rendszer

Szellőztető rendszer

Jártunk már úgy, hogy amikor beléptünk a szobába és beleszimatoltunk a levegőbe, akkor kellemetlenül állott szagra lettünk figyelmesek? Gondolhatnánk, hogy egy füstölő vagy bármilyen illatosító elnyomja ezt a kellemetlen érzést, de ezzel nem oldjuk meg a problémát. Általában a nem megfelelő légcsere váltja ki, ami ellen hatékonyan fel lehet lépni. Ha az ablakok nyitva tartása kevésbé megoldható, a szellőztető rendszer kiépítésében kell gondolkodnunk hosszútávon. A fiatal és az idősebb szervezetre egyaránt negatívan hat az áporodott, elhasznált levegő, amiben felhalmozódik a széndioxid és a pára.

Ezek együtt remek táptalajt nyújtanak a baktériumoknak, gombáknak. A szellőztető rendszer gyors megoldás a problémára. Egyszerűen és hatékonyan eltávolítja a régi levegőt és teljesen frisset juttat a helyére a szabadból. Mindezt minimális hanggal és energia befektetéssel teszi meg. Amikor legközelebb belépünk a szobába, akkor örömmel lélegzünk nagyokat, hiszen a szellőztető rendszer gondoskodik a frissességről.

Na de mégis melyik típust vásároljuk meg? Ez egyáltalán nem mindegy, mert számos befolyásoló tényező van, amire külön figyelmet kell fordítani. Az egyik ilyen a kapacitás. A Comfoair 70 képes kiszolgálni, akár 2 helyiséget is, ha úgy alakítjuk ki, hogy az egyikből szívja, a másikba pedig befújja a levegőt. Komoly fejlesztések során esett át a szerkezet, aminek hála minimális energiaigénnyel rendelkezik. Sokan azért nem szívesen gondolkodnak a Comfoair 70 vagy más szellőztető rendszerekben, mert abban a tévhitben élnek, hogy az jelentősen megemeli az áramköltségeket.

Ezzel szemben, a beállított fokozattól függően, alig használ el óránként 10-15 Wattnál többet, ami jóformán semmilyen árugrást nem eredményez. Ha úgy érezzük, hogy a Comfoair 70 az otthonunk esetében tökéletes választás, akkor a további információ begyűjtése érdekében, kattintsunk a lakásszellőztetők weboldalára! Itt részletes adatokat találunk a műszaki paraméterekre vonatkozóan és az árakkal is megismerkedhetünk. Biztosak lehetünk abban, hogyha eddig zárt ablakok mögött éltünk, akkor a Comfoair 70 új élményt visz az mindennapjainkba!