A fűnyíró traktor nagyobb területek karbantartására is alkalmas

A nagyobb méretű pázsit karbantartása a kisebb méretű gépek alkalmazása esetén igen időigényes és fárasztó feladat. Egy fűnyíró traktor bevetésével már haladósabb a munkavégzés és nem is kell utána sétálgatni, tehát komfortosabb is. A parasztplaza.hu webáruházban megtalálhatóak az AL-KO és a Snapper gyártmányú fűnyíró traktor modellek, kedvezményes ár-érték arányban.

Az irányításuk egyszerű, könnyen elsajátítható, kiterjedt területeken is gyorsan lenyírható velük a fű és a gaz. A vezetőülés általában állítható, némelyik típus pedig fel van szerelve teleszkópos karral is, amivel könnyen, egy mozdulattal kiüríthető a minden esetben nagyméretű fűgyűjtő tartály. Hangjelzést ad ki a gép, amikor erre szükség van, mert megtelt a gyűjtő.

A vágómű golyóscsapágyas és igen hatékony. Olyan extrák is kérhetőek kiegészítőként, mint amilyen a hótoló lapát és a mulcsozó ék is. A megbízható működést és erőkifejtést a Briggs-Stratton kéthengeres motor garantálja leggyakrabban az ezen a webhelyen beszerezhető fűnyíró traktor fajták esetében.