A festék spray szinte bármit újjá varázsol

A festéssel új külsőt varázsolhatunk a kopott kültéri és beltéri bútorainknak, berendezési tárgyainknak, és a végeredményt illetően csak a fantáziánk szabhat határt, mert a festékek széles kínálata szinte minden felület újjá színezését lehetővé teszi.

A barkácsáruházak polcain is megtalálható festék spray kiválóan alkalmas fára, fémre, üvegre vagy akár műanyagra is, egyszerű a felvitele, és tökéletes, egyenletes fedést biztosít. A festék spray használata előtt a felületet minden esetben tisztítsuk meg, legyen por- és zsírmentes. Ha szükséges, alapozóval készítsük elő a fújni kívánt felületet, ezzel is biztosítva a jobb tapadást a festéknek.

A festést jól szellőző helyiségben, vagy szélcsendben árnyékos helyen, szabad levegőn végezzük, az arra kialakított, letakart helyen, elkerülve ezzel, hogy a festék festék spray nem kívánt helyekre is jusson. Használat előtt a festék spray jól felrázandó, hogy a benne levő pigmentek eloszlása egyenletes legyen. A fújást lengő mozdulatokkal, körülbelül 25-30 cm távolságból végezzük, így az eredmény szép és egyenletes lesz.