A Bosch lézer szintező speciális védőrendszere

A beltéri munkáknál is szükség van egy pontosságot garantáló mérőműszerre. Sokan habozás nélkül a Bosch lézer szintező mellett döntenek, mégpedig a GLL 3-80 modellt választva. Mitől annyira jó ez? Nos, ez egy kompakt multifunkciós vonallézer, ami beltéri alkalmazásra lett kifejlesztve. A Bosch lézer szintező segítségével 360 fokban is dolgozni lehet, hihetetlen pontossággal, gyorsasággal és egyszerűséggel. Ez képes egyidejűleg kivetíteni 360 fokban két függőleges és egy vízszintes lézerfény síkot.

Kétség sem fér hozzá, hogy az eszköz egyik legjobb tulajdonsága az, hogy ezzel több mérnök egy nagyobb rádiuszon belül is egyidejűleg tud elvégezni különféle munkákat. A Bosch lézer szintező beépített CAL Guard felügyelettel rendelkezik. Ezáltal a készüléket bármikor le lehet ellenőrizni, még abban az esetben is, ha az ki van kapcsolva vagy az akku, elemek hiányoznak. A pro-aktív CAL védőrendszer figyelmeztetést ad a felhasználónak, ha a kalibráció ellenőrzése szükségessé válik. Teljesen világos, hogy ez a Bosch lézer szintező olyan eszköz, amivel egyszerűen nem lehet hibázni.

Ha pedig valami gond van, akkor rögtön figyelmeztet a tartozék. A felhasználó a kalibrálást az applikáció utasításai vagy a kinyomtatott használati utasítás alapján végezheti. Ez a produktum megvehető az onlineszerszam.hu webboltban, ahol a hosszú ideig használható 76 mm csiszolókorong is beszerezhető, akárcsak sok egyéb fémvágó korong. Mivel ezek roppant tartósak, ezért biztosítani tudják a folyamatos, kisebb erő igénybevételű feladatok elvégzését.

A 76 mm csiszolókorong megtervezésénél a biztonság első helyen állt. Ezért is egyértelmű, hogy a kellékek teljesítik a nemzetközi biztonsági előírásokat. Gondolni kell itt az EN 12413, FEPA és OSA szabályokra. A 76 mm csiszolókorong még az inox anyagok esetén is nyugodtan használható és ekkor sem kell tartani a gyors elhasználódástól. A 76 mm csiszolókorong modernségét leginkább az bizonyítja, hogy ennél a kerámiába ágyazott csiszolószemcsék adottak. Ezeknek köszönhetően lett annyira kopásálló az eszköz. Sőt, ennek hála minimálisra csökken a sorjaképződés és a kékes elszíneződés.