Miért települt a Greffe de cheveux en Hongrie hazánkba?

A haj-transzplantációval foglalkozó vállalkozás éppen Magyarországon alakította ki a központját és kínálja a szolgáltatását a brit és francia ügyfeleknek egyaránt.

De vajon miért éppen hazánkra esett a Greffe de cheveux en Hongrie választása? Nos, ennek számos oka van, de nem véletlen, hogy a gyógyturizmus ennyire virágzó az országban. Az egyik indok az oktatás színvonala, ami kimagasló és még a fejlettebb országokkal összehasonlítva is könnyedén megállja a helyét.

A Greffe de cheveux en Hongrie leírása szerint az sem elhanyagolható, hogy a gyógyturizmuson túl, még rengeteg mindent tartogat, különösen igaz ez a fővárosra, aminek a népszerűsége meredeken megemelkedett az utóbbi pár évben. Ezen kívül az sem elhanyagolható szempont, hogy Magyarország jóval olcsóbb, mint azok az országok, amelyeknek a Greffe de cheveux en Hongrie hirdeti a transzplantációt.

Ennek ellenére a hazaiak is bátran igénybe vehetik, hiszen számukra is sok lehetőséget kínál az említett cég. Ha kopaszodással küzd, mindenképp megéri!