A Yato szerszám professzionális darabjai

Yato szerszám

Ez a lengyel márka, illetve annak kellékei nagyon elterjedtek napjainkban. A Yato szerszám ezekkel a szavakkal jellemezhető röviden: tartósság, tökéletes megmunkálás-kivitelezés, kiváló anyagból, valamint magas minőségi acélból készült eszköz. A felhasználása a következő területeken történik: ajtójavító műhelyek, szerelő, építkezési, kerti, otthoni munkák, gyárak, üzemek, termelőegységek.

A Yato szerszám kézi és pneumatikus változatai számos iparágban előszeretettel használt termékek. A nagyteljesítményű ipari alkalmazások, illetve szervizszolgáltatók igényeihez jól alkalmazkodik és az ellenállósága, tartóssága miatt jó választásnak bizonyul. A gyártó több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Európa egyik legdinamikusabban fejlődő és legnagyobb mértékben a fejlesztésbe és a terjeszkedésbe fektető gyártó vállalata. A Yato szerszám professzionális minőségi darabjai mindennapos szervizipari használatra is alkalmasak. Az üzletpolitikájukhoz tartozik a magas fokú tervezés, termékfejlesztés és a minőségbiztosítással egyetemben, a megfizethető árszint megtartása. Megkülönböztetik három nagy termékcsaládját: autóipari, építőipari és kerti produktumok.

Ezek a nagyszerű termékek akár 24 órán belül házhozszállítással átvehetők, tehát, hogy Önnek egy ilyen remek darab a tulajdonába kerüljön, egy lépést sem kell tennie. A 24 órás határidő alól kivételek a raktáron nem tartott termékek, ezeket két-három napos határidővel tudják szállítani. A katalógusból a Yato szerszám bármelyik darabja megrendelhető, az is ami a webáruházakban nem szerepel, ezeket körülbelül két hetes rendelési idővel szállítják le Lengyelországból.