Üveg zuhanykabin legyen vagy inkább kád?

Különbözőek vagyunk, így különböző dolgokat preferálunk. Van, akinek mindennél többet jelent a nap végén egy forró fürdőt venni és elnyújtózni a kádban. Mások szívesebben tusolnak egyet, hívogatja őket az üveg zuhanykabin. Egyik sem jobb, mint a másik, de persze mindegyik mellett szólnak érvek.

Egy nagy kád, amiben akár ketten is elférnek, lehetőséget biztosít a lazításra. Bőségesen megtölthetjük vízzel és beledobhatunk egy fürdőgolyót, amitől élménnyé válik az ejtőzés.

Kellemes hangulatfény a fürdőszobában, néhány gyertya, esetleg halk zene és szó szerint egy pillanat alatt ki tudunk szakadni a mindennapok forgatagából.

Tagadhatatlanul jó élmény lehet tehát a kádban való fürdés, már persze, ha van hely azt elhelyezni. Egy üveg zuhanykabin sokkal kevesebb helyet foglal el, hiszen a káddal szemben nem vízszintesen, hanem függőleges irányban van kiterjedése. Míg a kád a nyugodt fürdőről, addig a zuhany a frissítő tisztálkodásról szól. A reggeli ébredéskor vagy este, amikor felfrissítenénk magunkat, egy gyors zuhany jólesik.