Üléshuzat cseréje tapasztalattal

Üléshuzat

Vannak állapotok, amit már nem lehet sokáig tűrni, hanem meg kell javítani. Ez a pillanat elérkezik egy üléshuzat életében is. Addig nincs is olyan óriási nagy baj, amíg nem az eredeti huzat hibásodott meg, hanem csak az, amit utólag húztak rá. Ezt ugyanis csak leveszi az ember és lecseréli egy újra.

Vajon mi a helyzet az eredeti kárpittal? Kénytelenek vagyunk ülést cserélni? Esetleg lefedjük egy újonnan vásárolt huzattal és el van kendőzve a probléma? Nem! Van ezeknél hasznosabb megoldás is! Cégünk 1989 óta folyamatosan javít, cserél, felújít autókárpitokat.

Természetesen nemcsak egyéni személyeket szolgál ki, hanem a cégek autóit is újjá tudja varázsolja. Több állami költségvetésből gazdálkodó céggel is kapcsolata van és évek óta működik. A biztosítékunk a pozitív visszajelzést adó kliensek, akik időnként még vissza is térnek, esetleg egy másik üléshuzat kicserélése miatt. Elérhetőségeinket megtalálja a weboldalunkon, ahol azt is megtudhatja, hogy milyen márkájú autók belsejének vállaljuk a renoválását.