Tanfolyamok az egész országban

Tanfolyamok felnőtteknek, az ország több városában
Tanfolyamok felnőtteknek, az ország több városában

Megszűnt a régi munkahelye és nem talál új állást? Végezzen el egy személy- és vagyonőrképzést, majd helyezkedjen el egy cégnél biztonsági őrként, vagy legyen parkoló őr! Ezek mind olyan szakmák, amelyekre gyakran van szükség, ezért könnyen talál megfelelő munkahelyet.

Az OKJ Oktatóközpont által hirdetett tanfolyamok az ország több városában is elvégezhetők, ezért az sem gond, ha Ön nem Budapesten él. Nem kell mindig felutazni a fővárosba a képzésekre és a vizsgákra, hiszen a településén vagy annak közelében is elvégezheti a tanfolyamot.

A személy- és vagyonőr tanfolyamok teljes körű rálátást biztosítanak a szakma minden fortélyára. A gyakorlati és elméleti oktatás során megtapasztalhatják a tanulók a feladatokkal járó nehézségeket és a megoldási módszereket is elsajátíthatják.

Így a képzés végén jól felkészült, profi szakemberként állhatnak munkába. Mivel a tanfolyamok az ország több városában is elvégezhetők, így most mindenki lehetőséget kap a tanulásra és arra, hogy új munkahelyet szerezzen magának.