Szükséges a szervezetnek a jód szelén tabletta!

jod-szelen-tablettaEgy autó biztonságos működéséhez nemcsak üzemanyagra van szükség, ehhez hasonlóan testünk egészséges működéséhez sem elegendő, ha csak az a célunk, hogy mindig jól lakjunk, elkerülve az éhséget. A jód szelén tabletta nem azzal a céllal készült, hogy kedvenc élelmiszerünkké váljon, hanem hogy kielégítsük azon szükségleteinket, melyek hiányát nem érezzük azonnal.

Szerencsés esetben az egészséges táplálkozás és megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás tartalmazza mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, nyomelemeket, melyek fenntartják szervezetünket. Ha ez minden esetben így lenne, akkor nem volna szükség a jód szelén tablettára. Viszont az esetek többségében ezt nem sikerül megvalósítani. Ennek számos oka van. Az egyik a helytelen életmód, ami kifejezetten rombolhatja az egészséget. Egy másik tényező az lehet, hogy a mostani élelmiszerek, akár még a zöldségek és gyümölcsök is, egyre kevesebb mértékben tartalmaznak tápanyagot.

Ezen és más okok miatt a legtöbbünknek igenis nagy szüksége van olyan táplálék-kiegészítőkre, mint amilyen a jód szelén tabletta. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak a pajzsmirigy egészséges, normális működéséhez, ezáltal biztosítva a teljes fiziológiai folyamatok zökkenőmentes funkcionálását. Habár hiányuk nem társul azonnali érzettel, mégis hosszabb távon való fennállásuk sok kárt okoz. A szelénre nemcsak a pajzsmirigy miatt van nagy szükségünk, ugyanis ez az ásványi anyag megvéd a rák kialakulásától, a cukorbetegség veszélye is megelőzhető, jó hatással van a termékenységre is.

A jód szelén tabletta olyan komplex készítmény, amelynek összetevői nemcsak külön-külön hasznosak, hanem serkentik egymás jótékony hatását. A jódon és a szelénen kívül megtalálható benne indiai balzsamfa kivonat, tengeri alga és tengeri moszat kivonat is. Ezek a természetes aktív anyagok serkentik a szervezet ellenálló képességét is. Testünknek sok hatóanyagra van szüksége, hogy jól, hatékonyan és sokáig működjön. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen elem a jód és a szelén, ennek egyik legegyszerűbb biztosítása a jód szelén tabletta.