Speciális eszköz az üvegfólia

Üvegfólia

Alig 15-20 évvel ezelőtt jelentek meg az első olyan készülékek hazánkban, amelyekkel már könnyedén tarthattuk a kapcsolatot szeretteinkkel. Akkor még nem is álmodhattunk arról, hogy internetezni tudjunk a telefonokról, hiszen még a szöveges üzenet küldése is nehezen ment. Ahogyan haladt előre a tudomány, úgy fejlődtek a mobilok, amelyekre lassan üvegfólia is felkerült. Erre szükség is volt, a nagyobb ellenállóság miatt. Térjünk kicsit vissza a régebbi típusokra! Emlékezhetünk, hogy voltak olyan eszközök, amelyeket kifejezetten a strapabíróság érdekében fejlesztettek ki.

Reklámokban láthattuk, hogy a kocsi áthajt bizonyos márkákon és semmi bajuk sincs. Ennyire nem óvnak a modern üvegfólia rétegek, de jelentős hatást érhetnek el a biztonságra nézve. Bárhogyan is, de a fejlesztések idáig jutottak, ahol most vagyunk. Nagyképernyős és érintéstechnológiával ellátott berendezések állnak a szolgálatunkra, amelyekre jól jön egy üvegfólia, ha nem akarjuk, hogy az elülső felület, könnyen megkarcolódjon.

Amit gyárilag nem sikerült beépíteni, azt utólag egyszerűen pótolhatjuk egy néhány ezresért cserébe, az ütésálló üvegfólia beszerzésével. A 9H keménységű edzett üvegtermék, tökéletesen simul a telefonra, ezért nem korlátoz minket a használatban, de annál jelentősebb a sérülések elkerülése végett. Sohasem lehet tudni, mikor és miért esik le a földre a mobil, ami a hátlapját tekintve eléggé stabil, de a képernyője könnyen sérülő felület. Az ütésálló üvegfólia azonban remekül végzi a dolgát. Elosztja a ránehezedő nyomást, így nagyobb hatékonysággal véd a szúrásokkal szemben is.

A mindennapi tárgyakkal szinte lehetetlen megkarcolni, ezért nem kell tartanunk attól, hogy gyorsan „elhasználódik” és átláthatatlanná válik a felülete. Legyünk előrelátóak és kerüljön időben beszerzésre az ütésálló üvegfólia! Ezt egyszerűen megtehetjük az interneten keresztül, ráadásul pontosan és célzottan adhatjuk le a rendelésünket. Ne tartson bennünket vissza az ára, mert jelentős összegeket spórolhatunk, hiszen egy képernyő csere ennek sokszorosába kerülhet.