Spanyol fordítás érettségi bizonyítvány esetében

Fordítási árak

A Bilingua nemcsak profizmusa révén vált Szeged és Csongrád megye egyik legkeresettebb fordítóirodájává, hanem azért is, mert az ügyintézést, a megrendelések fogadását villámgyorsan végzi. A fordítási árak, a különféle nyelvek, határidők mind-mind megtudhatóak a cég weblapján vagy telefonon is.

A kliensek, akik nem kezelik jól a böngészőket és nem mozognak otthonosan az interneten, nyugodtan felkereshetik a vállalkozást a 06 30/21 99 300 telefonszámon. Itt az ügyintéző részletes információt ad a kuncsaftoknak. Ha valaki mégis az internetes megoldást választja, akkor a honlapra látogatva jó, ha tudja, hogy szolgáltatást igénybe veheti a jobb oldalsó mezők kitöltésével.

Ha ez megvan, akkor az ezzel foglalkozó személy hamarosan elküldi az ügyfélnek az árajánlatot. Ezt ha az megerősíti, akkor a fordítók azon nyomban hozzálátnak a fordítás elkészítéséhez. A fordítási árak külön menüpontot is kaptak a weboldalon, ezért akiket ez érdekel legjobban, igazán egyszerűen megtudhatják, hogy a fordítóirodánál mi, mennyibe is kerül.

Ha pedig a fizetési módról akar többet megtudni a kliens, arról erről is olvasni lehet egy menüpontban. Itt a fizetés általában CIB bankos számlára szokott történni. A cég szolgáltatásai közé sorolható a hivatalos spanyol fordítás is. Ezt a szakemberek pecséttel, aláírással és záradékkal látják el, sőt, magyar szalaggal fűzik össze azt a szöveg eredetijével.

Erre a szolgáltatásra legtöbbször az érettségi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány esetében van szükség. De az is gyakran megesik, hogy a kuncsaftok cégkivonatot, adóigazolásokat, biztonsági adatlapot, valamint műszaki szövegeket akarnak lefordíttatni. Jogosan merül fel itt is a kérdés, hogy mennyibe kerül az ilyen spanyol fordítás?

Érdemes észben tartani, hogy vannak olyan szövegfajták, amelyekről előre tudják a szakik, hogy mennyi munkával is fog járni. Emiatt előre képesek megmondani az árat. Erre jó példa az erkölcsi bizonyítvány vagy az érettségi bizonyítvány. Mind a kettő 4800 Forintba kerül. A spanyol fordítás ára rövid szlogenek, mottók esetében nem több mint 3000 Ft.