Smart redőnymotor a tökéletes kényelemért

A gyors technikai fejlődésnek köszönhetően, manapság már szinte minden elektronikai tárgyból létezik egy smart, vagyis okos változat. Ez a rolók esetében sincs másképp, amelyeknek működéséért a smart redőnymotor felel. Ezek a szerkezetek távirányítóval vezérelhetőek, a magasabb nívójú példányok pedig már automatikus működésre is képesek.

Ezzel pedig képesek megteremteni számunkra a tökéletes komfortot és az utolérhetetlen luxust. A beszerzésük után nem kell többet a rolóval bajlódnunk, az utolérhetetlen előnyeinek köszönhetően. Lássuk azokat a kiemelkedő prioritásokat! Elsősorban meg kell említenünk, hogy a smart redőnymotor programozható. Általában WiFi-vel teszik lehetővé az irányítást.

Ez azt jelenti, hogy egy telefonos applikációval kezelhetjük a rolókat, illetve pontos időpontokat adhatunk meg a működésre. Amint már említettük, a smart redőnymotor automatizálható is. Ilyen esetben a beépített érzékelők kezdenek dolgozni és az első napsugarakra azonnal fel, este pedig sötétedésekor lehúzódik a roló.