Rövid vs hosszú férfi frizurák a nyárra

Amikor valaki kilép otthonról, akkor gyakran mérlegel annak fényében, hogy pontosan milyen frizurával induljon el, hiszen ennek komoly jelentősége lehet. Sok esetben kifejezetten a nőket éri az a vád, hogy túl sokat törődnek a hajukkal, de a modern kor férfi tagjai legalább ugyanannyi figyelmet szánnak a hajkoronájuknak, mint a szebbik nem képviselői. Mik a jelenlegi trendek? Mi áll jól valakinek? Ezeket a dolgokat elég sok tényező befolyásolja. A megfelelő hosszúságú férfi frizuráról szinte mindig lehetne vitát nyitni. Ez egy kulcsfontosságú kérdéskör, hiszen joggal mondhatnánk, hogy a hosszú, dús szálak inkább a hölgyek privilégiuma.

Természetesen senkit sem fog vád érni, ha úgy dönt, hogy időt és energiát szán a tincsek növesztésére. A legtöbben két táborra szakadnak, amikor felvetődik ez a kérdés. Voltaképpen egyértelmű, hogy a szokások és praktikum nagyban befolyásolja a választást, de bátran lehet maradni az arany középútnál is. A közepesen hosszú haj lehetőséget kínál ugyanis arra, hogy több egyedi formát ki lehessen belőle hozni. Ilyen módon a megjelenés is időnként változtatható, az igényeknek megfelelően.

A Slicked back, Quiff, Spiky, Undercut fade, Crop mind olyan stílusok, amelyeket érdemes lehet kipróbálni. Bátran lehet fontos eseményekhez mérten kiválasztani az egyiket. Na de mégis hol legyen megcsináltatva a hosszú vagy éppen rövid, esetleg a közepes méretű frizura? Ennek érdekében megéri ellátogatni az Andrássy úti szalonba, ahol profi fodrásznők várják az érdeklődőket. A kellemes környezet minden téren garantált és a minőségi munkavégzésre sem lesz panasz.

A várakozást minimálisra lehet csökkenteni az online bejelentkezéssel. Ági, Reni, Csilla és Hanna, többéves tapasztalattal és óriási lelkesedéssel segítenek minden vendégnek megtalálni a hozzájuk leginkább passzoló frizurát. Az A76 Andrássy Barber Queen-jeivel igazi élmény minden pillanat. Nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget. Aki egyszer kipróbálja, többet nem akar majd máshová járni. A precíz munka és lélekemlő hangulat megteszi a hatását, az előre történő bejelentkezéssel pedig nincs várakozási idő.