Retro játékok a legújabb generációnak

Retro játékok

Ki ne emlékezne a kedvenc kisgyermekkori autójára, társasjátékára vagy éppen a sarkot mindig díszítő Matrjoska babákra? Ha meglát ma egy hasonlót, akkor mindig eszébe jutnak a hozzá kapcsolódó régi élmények. A saját gyerekeiknek is sokan a retro játékok közül választanak ki néhányat a boltokban.

Nem biztos, hogy annyira fogja ő majd szeretni ezeket a játékokat, mint Ön valamikor, de mindenképpen jó érzéssel fogja elővenni és hívni a gyerekét, hogy játsszanak együtt vele. Nincs is annál jobb élmény, mint amikor Ön taníthatja meg a kicsinyét arra, hogy miként is kell malmozni, jojózni vagy gumizást játszani! Régen eléggé korlátozott volt a kínálat játék téren.

Például építőelemek terén a készlet kimerült a fa építőkockákban és a korongos építőben. Ma már szinte nem is látnak a gyerekek ilyent. Ezért is lehet jó ötlet a retro játékok beszerzése, hiszen ezekkel nem megy szembe nap mint nap a reklámokban vagy az üzletekben. Lehet, hogy pont ez a dolog lesz az, ami majd felkelti az érdeklődését irántuk.