Praktikus és jól manőverezhető a közepes bőrönd

Az utazóknak gyakorlatilag nélkülözhetetlen dolog egy olyan táska, amelyiknek az ára arányos a minőségével, a kialakításával és a felhasznált anyagokkal. A kereken guruló közepes bőrönd az utazási kiegészítők között a leginkább funkcionális modell.

Mielőtt vásárlásra szánná el magát, alaposan mérlegelje a jellemzőket, mivel egy ilyen terméket hosszú ideig használnak, így tanácsos a kínált típusok közül a legjobbat választani. Hosszú utazáshoz érdemes egy közepes bőrönd mellett dönteni. Ezek közül a leggyakoribbak a 85 literes és 70 cm magas modellek. Azonban, ha az egész családdal tervez kimozdulni, akkor tanácsosabb egy nagyobb, 100 liter térfogatúnál terjedelmesebb típust beszerezni. Ezután vegye figyelembe a kerekek típusát és számát, ugyanis a szállítás kényelme ettől függ.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a gumi és a teflon csapágyakra szerelt kerekek tartósabbak és egyenletesebb csúszást biztosítanak. A közepes bőrönd kialakítása lehetővé teszi, hogy azokat maga mellett húzza vagy oldalirányba döntse, például a keskeny folyosókon.