Polifarbe nemesvakolat a hőhatások és csapadék ellen

A zsákos kiszerelésű habarcs alapanyag nélkülözhetetlen a házépítés vagy lakásfelújítás ideje alatt. Célja nem más, mint összetartani az agyag- vagy habtéglákat, betonelemeket, valamint bevonatként szolgál az épületeken, így válik ellenállóvá a hőhatásokkal és a csapadékkal szemben.

A Polifarbe nemesvakolat kavics, homok, mész és víz felhasználása mellett, cementet is tartalmaz, ettől tapintásra sokkal simább és finomabb állagú anyagot képez.

A kívánt felületre manuálisan kerül fel, vakolókanál és simítófa segítségével. Most vonzó áron szerezheti be Ön is a cement besimítású Polifarbe nemesvakolat változatokat, amivel az egész vakolandó felületet be tudja fedni.

Míg a 18. és 19. században az egyszerű vakolóanyag volt elterjed, addig a nemesvakolat a 20. században terjedt igazán el. A Polifarbe nemesvakolat alkalmas a fröcskölt és dörzsölt változatok kialakítására, amelyek napjainkban is meghatározó trendet diktálnak a vakolatarchitektúrában. Rendeljen mielőbb, mi pedig házhoz szállítjuk a kívánt termékeket!