Oktatásra szánt flipchart

flipchart
Flipchart

A régi, klasszikus fekete oktatótáblák ideje lejárt! Sokkal nagyobb figyelmet szentelnek a környezettudatosságnak és ma már környezetbarát táblákat használnak az iskolák, cégek. Ilyen a flipchart is, hiszen a magnetikus tulajdonságának köszönhetően, különféle fémes eszközöket lehet rögzíteni rá.

A lekerekített sarkok nagyon fontosak abban, hogy a gyerekek ne akadjanak bele, ne sérüljenek meg. A flipchart tetején található egy csíptető is, ennek köszönhetően nagyméretű papírokat lehet rögzíteni. A rajzolásra, ábrázolásra, törlésre használt segédeszközöket a tábla alján lévő kis polcra lehet helyezni. Különféle méretekben kapható eszköz, ideális prezentációkra is, ezért előszeretettel alkalmazzák a vállalatok. A flipchart tartósságát az alumíniumkeret biztosítja.

Állványra helyezhető, így amikor nincs rá szükség, el lehet tenni bárhová. Webáruházunkban most könnyedén meg lehet rendelni, sőt, a filc és törlő is vonzó áron beszerezhető. Dobja fel mosolygós mágnesekkel is! Még több részlet az oldalunkon várja!