Mit nyújt nekünk a fapados parkoló?

Az állandó munkálkodás után érdemes elég időt szentelni arra is, hogy egy kicsit végre pihenjünk. Ahhoz, hogy ezt megtegyük, először nézzük ki a konkrét úti célt, ahová menni szeretnénk, majd azt követően jöhet a pakolás! Ha a megszokottnál távolabbra tekintünk, a repülés mellett érdemes dönteni, hiszen ez a közlekedési forma nagyon biztonságos és kényelmes, valamint költséghatékony. A terminálhoz közel található a fapados parkoló, aminek csak az árai azok.

Ami a szolgáltatást illeti, egyetlen percig sem kell aggódnunk, hiszen profi szakemberek dolgoznak itt. Több kamera pásztázza éjjel-nappal a fapados parkoló minden négyzetméterét és az őrszolgálat is folyamatos. Bármikor megtörténhet a behajtás és az ügyintézés gyorsan elvégezhető.

A 300 férőhelyből biztosan jut nekünk is. A fapados parkoló, a személyautók mellett, motorok, vízi járművek, buszok, tehergépkocsik, utánfutók és még munkagépek fogadására is alkalmas. Választható fedett rész, ahol az eső sem okoz kellemetlenséget benne. Élvezzük ki a fapados parkoló nyújtotta előnyöket!