Mit kapunk, ha TV okosítót vásárolunk?

Nincs is annál kellemesebb, mint amikor a fárasztó munkanap után végre együtt lehet a család. Az együtt töltött minőségi időt mindenki másképp képzeli, ám a televíziózás garantáltan az egyik legkedveltebb programok között szerepel. A TV okosító kiszélesíti a szórakozás lehetőségét, hiszen az okos kis kütyü segítségével a készüléket könnyedén összekapcsolhatjuk az internettel.

Így mazsolázgathatunk a YouTube érdekes videói között vagy nagyképernyőn böngészhetjük a kedvenc platformunk érdekes híreit. De mit is takar pontosan a szóban forgó TV okosító? Amint azt a neve is kiválóan sejteti, a külső jegyeiben egy pendrive-ra emlékeztető termék „okossá” teszi az egyszerű televíziókat is, ehhez pedig nem kell mást tenni, csupán csatlakoztatni a TV hátoldalán található HDMI porton keresztül.

A TV okosító adapter és az ingyenesen letölthető applikáció segítségével, könnyedén csatlakoztathatjuk a TV-hez a telefont vagy a tabletet is, így téve igazán élvezetes programmá a nyaralás során készített fényképek nézegetését.