Mire való az arcmasszírozó roller?

Néha nyúzottnak, fáradtnak látjuk, érezzük az arcbőrünket és valamilyen megoldást keresünk a probléma megoldására. Különféle kencék helyett, az arcmasszírozó roller használata ideális, mert ez serkenti a vérkeringést és feszesíti a bőrt.

Előnyei közé tartozik továbbá, hogy hozzájárul a kozmetikumok hatékonyabb és gyorsabb felszívódásához, redukálja a puffadtságot, a szem alatti karikákat, a finom ráncokat. Kényeztető, hűsítő hatása miatt, optimális választás az arcmasszírozó roller gyulladt, aknés felhámra is. Nemcsak az arc, hanem a nyak masszírozására is alkalmas, hiszen a kristályok hűvös érintése feszesíti és felfrissíti a bőrt. Megszüntetheti az arcizmok feszültségét, mélyrehatóan ellazítja az izmokat.

A nyirokrendszer működését szintén növeli, tehát nagyon sok szempontból célszerű az arcmasszírozó roller használata. A termék könnyen megrendelhető az ekszerem.hu webáruházból, igazán korrekt összegért, jelenleg éppen 32%-os árkedvezménnyel kapható. Így a fehér kristályból készült arcmasszírozó roller csak 2700 Forintba kerül.