Mindennap szükséges az Apple töltő kábel

Töltőkábelre minden mobiltelefonnak szüksége van, de a gyártók modernizálták ezeket az eszközöket és már sok egyébre is felhasználhatóak. Modern tulajdonságainak köszönhetően, az Apple töltő kábel többféle számítógéppel is kompatibilis.

Minőségi darabokat vehetünk a bluedigital.hu webáruház kínálatából, eredeti kábeleket, amelyeket hosszú éveken keresztül, probléma nélkül használhatunk majd. Például készletén szerepel a gyári TYPE C LIGHTNING eredeti Apple töltő kábel, 1 méteres vezetékkel. iOS készüléket is fel lehet tölteni, használva az Apple 29, 30, 61 vagy 87 wattos USB C adapterével.

Több szempontból is ideális döntés ez az eszköz, hiszen az iPhone 8, iPhone 8 Plus, az iPhone X/Xs, iPhone XR és XS MSX készülékeket és bizonyos iPad Pro modelleket gyorstöltéssel tölti. A termék ára a webshopban mindössze 5899 Ft, tehát anyagilag is megéri beszerezni. Mindennap jól jön az Apple töltő kábel segítsége, ezért nem érdemes habozni a beszerzését illetően. Rendelés esetén 1-3 munkanap alatt ki is szállítják.

Praktikus és modern az iPhone 13 tok

Egy iPhone bizony sok pénzbe kerül, de ha már rászántuk az összeget, akkor a biztonságára is ajánlott költenünk egy keveset. Akinek ilyen készüléke van, az iPhone 13 tok felbecsülhetetlen szolgálatot tehet. Ez viszont nem jelenthet problémát, hiszen a szakboltokban rengeteg modell fedezhető fel, de napjainkban már az interneten keresztül is be tudjuk szerezni.

Az említett webshop gazdag választékot biztosít ezekből a fontos kiegészítőkből. Nőknek és férfiaknak való iPhone 13 tok egyaránt fellelhető a palettán, olyan minőségi termékek, amelyekkel évekig nem lesz semmi gond. A türkizkék Cellect szilikontok gyűrűvel kifejezetten designos és praktikus kialakítású.

Amellett, hogy védi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől, hátlapján a visszahúzható gyűrű biztosítja a telefon biztonságos fogását minden helyzetben és lehetővé teszi annak vízszintes helyzetbe történő állítását. Ez az iPhone 13 tok kellemes tapintású, aminek velúr hatású belső bevonata megvédi a telefont a por és a piszok ellen.