Mennyibe kerül az automata öntözőrendszer szett?

Elege lett abból, hogy a munka után órákon keresztül öntözze a kertjében lévő növényeket és/vagy a pázsitot? Belefáradt? Ha a válasza igen, akkor Önnek feltétlenül kell egy automata öntözőrendszer szett, ami elvégzi ezt az időigényes és fárasztó mindennapi feladatot! Nyilvánvaló, hogy felvetődnek az árral kapcsolatos kérdések ilyenkor, ami teljes mértékben érthető.

Nos, az Esőmester szakemberei minden esetben korrekt áron telepítenek önvezérelt berendezéseket, ezért ajánlott hozzájuk fordulnia. Természetesen vannak különböző tényezők, amelyek emelhetik vagy csökkenthetik az automata öntözőrendszer szett telepítésének az árát, de a lényeg az, hogy nem megfizethetetlen beruházásról van szó.

Minden szükséges információra ráakadhat az esomester.hu weboldalon, amelyeket érdemes elolvasnia, hogy tudja, nagyjából mire számítson. Igen, nagyjából, mert az automata öntözőrendszer szett beszerelésének végösszegét csak a szakember által elvégzett ingyenes helyszíni felmérést követően lehet megtudni.

A kertfenntartás árak sem rúgnak az égig

Bizony, erre a munkálatra is rendszeresen szükség van, mert nem elég a kertépítés során kiváló munkát végezni, megfelelő gondozás és szakértelem szintén kell hozzá. Ha megfizetésre kerülnek a kertfenntartás árak, akkor az oázis semmit nem fog veszíteni az esztétikai értékéből, sem pedig visszafordíthatatlan károkat szenvedni.

Folyamatos, szakszerű gondozást igényel a kert és a benne lévő növények, így a tulajdonos időt és erőt, vagy pedig pénzt fordít erre a célra. Valamelyiket biztosan kelleni fog, de mivel a kertfenntartás árak nem igazán jelentősek, ezért inkább az utóbbit érdemes választani.

Például a fűnyírást heti rendszerességgel kell elvégezni, a sövény nyírása havi vagy esetleg éves feladat, a gyomtalanítás szintén rendszeresen zajlik, ha azt akarjuk, hogy a növények, virágok szépen fejlődhessenek. De vannak idény jellegű kertfenntartási munkálatok is, mint a gyepszellőztetés, a fák és bokrok metszése, koronaalakítás, növények ültetése, pótlása, talajlazítás, permetezés stb. A kertfenntartás árak nem magasak, így bátran vágjon bele!