Melyek a legszebb vidéki esküvői helyszínek?

Vidéki esküvő

Az esküvői készülődés egyik legkiemeltebb, legfontosabb eleme a megfelelő színtér kiválasztása. Ez az egyik legszebb helyszín, amit egy vidéki esküvőhöz találhat. Eger történelmi városrészében található romantikus hotel gyönyörű kerttel és egyedi enteriőrrel rendelkezik.

Az elegáns barokk és a dizájnos modern stílus keveredésének következményeképp egy igazi ékszerdoboz lett az eredmény, ahol a luxus, a nyugalom és a felhőtlen boldogság érzése játssza a főszerepet, mindezt elérhető áron.

Az Erla Villa segítségét igénybe véve, valóban csak azzal kell majd foglalkoznia, ami igazán számít, mivel nemcsak a helyszínt biztosítják az ifjú párnak, de segítenek az előkészületekben és a lebonyolításban is. Minden menyasszony ilyen esküvőről álmodik, ám csak keveseknek sikerül megélni a tökéletest, a vele járó idegeskedés és frusztráció nélkül.

A közel 1 évtizedes tapasztalattal rendelkező esküvőszervezői csapatra minden kérdésben számíthat és nem igazán tud olyan kéréssel vagy kérdéssel fordulni hozzájuk, amire ne tudnák a megfelelő megoldást.

Ráadásul azon sem kell aggódnia, hogy szolgáltatók tömkelegével tartsa a kapcsolatot, itt ugyanis mindent egy helyen megtalál: a zenekar, a virágdekoráció, az egyéb kreatív elemek, mint az ültető kártya vagy a meghívó, a klasszikus esküvői programok és a fotózási helyszínek is.

Képzelje el, hogy külön Önnek előkészített luxus lakosztályban készülődhet és tökéletesítheti a megjelenését, majd a legromantikusabb filmeket is megszégyenítő festői környezetben mondhatja ki a boldogító igent, legyen a kívánsága akár beltéri, akár kültéri helyszín.

Mindezek után pedig a pincérek felszolgálják az ifjú párnak és a teljes násznépnek az előre egyeztetett gourmet fogásokat, majd kezdődhet a hajnalig tartó mulatság. Ráadásként a szálláshely biztosítja az Önök és a vendégek nyugalmát, az esemény teljes időtartama alatt, így zavartalanul készülődhetnek és bármiféle külső tényező nélkül mehet végig a szertartás, majd a lakodalom is. Egy ilyen lehetőséget szinte vétek kihagyni!