Megtérülő befektetést jelent a szintező ék

A különböző felületek burkolásával egyedi külső kölcsönözhető, miközben a különféle hatásoknak is sokkal jobban ellen tudnak állni. A nyers betonfelület könnyen roncsolódik, porlik, ezért sem maradhat el a kezelése, fedése valamilyen módon. Konyhákban, teraszon, előszobákban, folyosókon, fürdőkben a csempe lerakása nagy divat. Ezen munkálatok során a szintező ék hasznos segítséget nyújt.

A különösen nagyméretű és gyakran vékony burkolóelemek néha tartalmaznak bizonyos hibákat. A ragasztóba való ágyazás során előfordulhat, hogy valamelyik sarka a lapnak jobban lesüllyed a többihez képest. A szintező ék az ilyen jellegű hibákat könnyedén kezeli. Az sem ritka, hogy a száradás alatt kialakulnak bizonyos anyagmozgások, amiket fontos megelőzni.

A TLS ékes lapszintező rendszerek kimondottan azért lettek kifejlesztve, hogy a segítségükkel teljesen sík felületek legyenek létrehozhatóak. A szintező ék a talpakkal együtt használható, ráadásul költséghatékony módon. A befektetése sokszorosan megtérül.