Mamma Mia a Szombat esti láz döntőjében!

Szombat esti láz forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Szombat esti láz
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az RTL Klub Szombat esti láz- A nagy félrelépés című műsora a végéhez közeledik, ezen a héten kiderül, hogy a nézőknek melyik páros tetszett a legjobban az eddigi hetekben. Igazi nagy showba cseppenhetnek a nézők a fináléban, mert a Madách Színház művészei is parkettre lépnek és részleteket mutatnak be a Mamma Mia! című musicalből.

A Madách Színház előadásának különlegessége, hogy saját díszlettel, jelmezzel és koreográfiával elevenednek meg a jelenetek és csendülnek fel az ABBA együttes jól ismert slágerei. Szirtes Tamás rendezése új koreográfiát kap az RTL Klub műsorában, így nyugodtan beszélhetünk világpremierről.

Nem lesz hiány sztárokból a Szombat esti láz döntőjében, mert a versenyben lévő táncosok mellett a Mamma Mia musicalben ott láthatjuk Muri Enikőt, Kiss Ernő Zsoltot, a Barát közt borászát, Détár Enikőt, Gallusz Nikit, Hajdu Steve-t, Molnár Lászlót, Weil Róbertet, akik biztosan gondoskodnak a jó hangulatról. A legsikeresebb dalokat magyar nyelven hallhatják a nézők, így igazi különlegességgel rukkolnak elő a művészek az RTL Klub szombat esti műsorában.

Forrás: RTL Klub/Sajtoklub