Levegőtisztító az allergia ellen

Levegőtisztító
Levegőtisztító

Azok a személyek, akik nem voltak soha tüdőbetegek, hajlamosak elviccelni a helyzetet, amikor valakit hallanak krónikusan köhögni. A vicc ártalmatlan tréfa, azonban ebben a dologban nincs semmi nevetnivaló! Az allergiás vagy asztmás betegek a száraz levegőjű környezetben fulladásos köhögésrohamra hajlamosak.

A levegőtisztító számukra elmaradhatatlan berendezés a lakásban, főleg az éjszakai alvás alkalmával van szükségük a támogatásra. A nyugodt pihenés érdekében minden zavaró körülményt ki kell zárni, a levegő páratartalma ideális, az ágy kényelmes, a takaró puha és könnyű kell legyen.

A levegőtisztító nem csak a szabad szemmel látható szennyeződéseket szűri ki a levegőből, hanem a mikroorganizmusokat is. A 3 réteges Hepa szűrő segítségével előbb a nagyméretű, makro szennyeződést távolítja el, majd az aktív szűrő segítségével a 0,1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Mindezt egyetlen berendezés végzi el teljesen önálló módon. A levegőtisztító időszakos szűrőcserét igényel, de más karbantartásra nincs szüksége.