Köröm csiszoló gép az otthoni manikűrözéshez

Ebben az időszakban bizonyára sokaknak okoz bosszúságot, hogy a műkörmeiket nincs hol megcsináltassák. A köröm egyre csak nő, a régi zselé pedig már borzalmasan mutat rajta. Azonban, ha van otthon egy köröm csiszoló gép, akkor nemcsak megszabadulhatunk a régi zselétől, de elkészíthetjük saját magunknak a vadonatúj manikűrt.

Természetesen lehet próbálkozni a különböző reszelőkkel, de a legjobb és leggyorsabb megoldást kétségtelenül a köröm csiszoló gép nyújtja. Ha pedig ezzel eltávolítottuk a régi zselét, akkor lehet hagyni kicsit a körmeinket „pihenni” vagy pedig saját magunk építhetünk azonnal új műkörmöket. Ez utóbbihoz kell egy köröm csiszoló gép, zselé és UV/LED lámpa. A monabeautyshop.com webáruházban mindhárom termék szettben is megvásárolható, ezért még pénzt is meg lehet takarítani egy ilyen csomag beszerzésével.

Érdemes ugyanakkor azt is tudni, hogy a köröm csiszoló gépet bárki könnyen használhatja a saját körmein is, ráadásul egyáltalán nem fájdalmas az ezzel történő eltávolítása a zselének. Tanácsos beszerezni már most, hiszen minek várni a manikűrösre? A műkörmös szakemberek az évtizedek folyamán művészi szintre emelték a körömépítést. Persze ehhez hozzájárultak a remek minőségű műköröm zselé fajták is. Kezdetben 1-2 féle zselével építettek minden típusú körmöt.

De a műkörmök terén is igen megosztóak az ízlések, hiszen egyesek a hosszú, hegyes manikűrt szeretik, míg mások a diszkrét french-re esküsznek. A gyártók ezekre az eltérő igényekre gyorsan és többféle műköröm zselé változattal reagáltak, így ma már igen sokféle áll a felhasználók rendelkezésére. A webshopok is igyekeznek többféle zselé változatot tartani a kínálatukban, hiszen rengeteg szakember is vásárol ezekből a boltokból. Legyen szó manikűrösről vagy lelkes kezdő körmösről, jó, ha mindenkinek van az alapanyagai között klasszikus építő műköröm zselé, de tanácsos beszerezni körömágy hosszabbítót és francia manikűrhöz szükséges változatot is. Legyen Ön is felkészült és töltse fel készleteit a legjobb minőségű zselékkel!