Környezetbe illő elektromos konvektor

Elektromos konvektor
Elektromos konvektor

A kora őszi és késő tavaszi időszak egy olyan átmenet, amikor már nincs szükség nagy kapacitású fűtésre, de esténként jól jöhet egy kis kiegészítés. Erre az időszakra az elektromos konvektor ideális megoldást nyújt. Pár órán keresztül vagy akár csak percekig is alkalmazható, elvárás szerint. Amennyiben nem tartózkodunk folyamatosan otthon, akkor könnyedén be is állíthatjuk hőfok vagy idő szerint.

Működésbe lépését követően nagyon hamar érezhetővé válik a hatása. De pontosan milyen helyiségekben alkalmazható? Szinte az összesben, amelyikben csak szeretnénk. Könnyen mozgatható, így az elektromos konvektor pillanatok alatt áthelyezésre kerülhet. Általában két részre van osztva.

Ezalatt az értendő, hogy például egy 1000 Wattos teljesítményű készülék működtethető 500 Wattos teljesítményen vagy éppen maximális kapacitással. Az elektromos konvektor színben, méretben és gyakran még formában is eltérő lehet, így teljesen rajunk áll, hogy melyik típust választjuk. A lakás berendezése befolyásoló tényező lehet ebben.