Konyhába kiváló a 10 literes bojler

Vannak lakások, ahol a konyhai meleg víz egy központi bojlerből folyik, máshol pedig a vezetékre van kötve a konyhai csap. De ahol ez nem így van, ott nagyon praktikus a 10 literes bojler felszerelése a csap közelében. Ilyen esetben minimális a hőveszteség és a mosogatáshoz elég ennyi víz.

A bojler feltöltése és melegítése sem túlzottan energiaigényes. A 10 literes bojler állhat szabadon, de a konyhaszekrénybe is beépíthető, ha a tulajdonosok nem szeretnék, hogy látható legyen.

Annak ellenére, hogy ezek a bojlerek ma már igazán esztétikus külsővel kerülnek forgalomba, mégis vannak, akik inkább eltakarnák. Nemcsak a felső, hanem alsó szekrénybe is beépíthetőek. Külső burkolatuk acéllemez, tehát a 10 literes bojler nem sérül meg könnyen.

A gyártónak épp ez volt a célja, a hosszan tartó minőség megőrzése. Ez a vásárlókban is mindig bizalmat gerjeszt. A Hajdu cég hazánk nagy múlttal bíró gyártója, hiszen már az ötvenes évek végétől jelen van a magyar piacon. A magas energiaosztály és a zökkenőmentes alkatrészellátás miatt a népszerűsége töretlen.