A kódos ajtózárral az otthona vandál-biztos

Kódos ajtózár

Napjaink fejlett világában már mindenegyes tárgy megkönnyíti az életet. A gyönyörű kertes házhoz nyilván elektromos kapunyitó passzol. Természetesen ehhez a kényelemhez elengedhetetlen a kapunyitó szett, amit manapság már az internetről is könnyen megrendelhet. Azonban óvatosan böngésszen, hiszen nem mindenhol talál kedvezményes árakat, ráadásul több márkát dobtak a piacra, ezért érdemes lenne megkérdezni először a szakembert, mielőtt belefog a vásárlásba.

A Door Sysem ügyfélszolgálata készséggel fogadja a kapunyitó szett iránt érdeklődők telefonhívását. Az elérhetőségüket megtalálja a honlapon, valamint a termékeket is megtekintheti a webáruházukban. Amennyiben jobban kedveli a személyes találkozást, látogasson el a megadott címre! Ezáltal alaposan szemügyre veheti a kapunyitó szettet, még mielőtt meghozza a tökéletes döntést. Beszerezhet Blitz, Toona vagy éppen Hoppkitt márkájú termékeket. Mindez attól függ, hogy miként szeretné kialakítani a kaput. Természetesen ugyanebben a webáruházban egyéb eszközöket is talál, amelyek hasznosnak bizonyul a kertes ház körül. Például a kültéri kódos ajtózár csakis azonosítással engedi be a lakásba az illetőt. A termék vandál-biztos, ugyanis a belépéshez PIN kód vagy proximity kártya szükséges. Ezáltal biztonságossá teszi az otthona területére való bejutást. Értelemszerűen, a kódos ajtózár szerkezetek között is vannak eltérések, ezért érdemes elolvasni a honlapon feltüntetett leírást, hogy pontosan tisztában legyen a termékkel.

Némelyik eszközre célszerű, ha esővédőt is vásárol, hiszen ezek a biztonsági rendszerek nem védettek a víz ellen. A honlap által kínált termékpalettán egyajtós beléptetés vezérlőt is talál, amelyek privát PIN kóddal is működik. Például a SIB K5EM kódos ajtózár fémből készült és digitális háttér-világítású gombokkal rendelkezik. A webáruházban megtalálja a szerkezet paramétereit és egyéb tulajdonságait. Amennyiben bizonytalan, forduljon bátran a telefonos ügyfélszolgálathoz! Ezáltal biztosra mehet, hogy az Önnek tökéletes ajánlatot fogja megszerezni.