Klasszikus galléros póló

galléros póló
galléros póló
Legyen szó nőről vagy férfiról, a galléros pulóver vagy póló nagyszerű választás. Télen, nyáron kellemes viseletnek tekinthető, és alapanyagának köszönhetően kellemesen légáteresztő, így nyáron nem izzadunk bele, télen pedig kellemesen tartja a meleget. A galléros póló piké anyagból készül.

A modern tervezői megoldásoknak köszönhetően akár oldalvarrás nélküli változatban is rendelhető. A rövid ujjú galléros póló mellett hosszú ujjú modellek is kaphatóak. A klasszikus szabásminták szerint elől három gombbal záródik.

Az a jó, ha teljesen pamut alapanyagból készül, de természetesen poliészterrel is keverhetik, így egy kényelmesebb alapanyagot kapunk. A keményített gallér mindig szépen áll, és nem igényel vasalást sem. Szabásvonala lehetővé teszi, hogy akár sportolhassunk is benne. A minőségét többszöri mosást követően is megőrzi. Legfeljebb harminc fokon mossuk, szabad levegőn szárítsuk, hiszen így meg tudjunk növeli a galléros póló élettartamát, vagyis az eredeti színét és formáját. Vasalni is bátran lehet.